Om företaget

KÖKSFÖRSÄLJNING, MONTERING OCH RENOVERING

Kitchen By Kitchen är ett byggföretag med lång erfarenhet i branschen. Jag monterar och säljer tyska kvalitetskök till privatpersoner i Göteborg med omnejd. Min inriktning är köksrenoveringar och försäljningar som helhetslösningar, gör kompletta kök med smarta förvaringssystem för sophantering och matförvaring.  

TILLVERKAD I TYSKLAND – KVALITETSKÖK

Behöver du hjälp med att montera ett kök? Kitchen By Kitchen har de senaste 10 åren byggt och sålt kök med högsta kvalitet och omsorg i Göteborgstrakterna. Företaget tillhandahåller kända kvalitetsprodukter av Tyska leverantörer, så som Blum, Stratmann, Niemann och PEKA. Vi säljer och monterar nya kök eller renoverar äldre kök till att bli toppmoderna.

VI BYGGER PRAKTISKA KÖK

Det ska kännas bra när man arbetar i ett kök. Våra kök är både smarta och praktiska, möjliggör smidiga arbetsflöden med användarvänliga och ergonomiska funktioner. Köken förser med förvaringsutrymmen som tar tillvaro på det befintliga utrymmet till max. De funktionella skapen vi använder är skapade för moderna kök som kan förvara och många olika redskap som behövs på arbetsbänken vid matberedningen. Exempelvis våra förrådsskåp är lättillgängliga och erbjuder optimalt förvaringsutrymme.

HELHETSLÖSNINGAR

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. När ni väljer oss som är leverantör av köksrenovering ser vi till att samordna allt som totalentreprenör. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontakt av andra seriösa yrkeskunniga hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

LÅNGSIKTIGHET

Kitchen By Kitchen använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

ANVÄND ROT-AVDRAGET

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, och skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.
Läs mer på  Skatteverkets Hemsida  för mer information.

 

Kontakta oss idag för mer information och kostnadsfritt offertförslag – Ring idag 073-505 50 25